Дан Браун – Дива симфония – ОТЛАГА СЕ

Фортисимо Фамилия

Дата

29.11.2020

Час

За събитието

Уважаема публика,

във връзка с националните противоепидемиологичните мерки и заповед РД-01-677/ 25.11.2020 на Министерството на здравеопазването всички концерти на Софийската филхармония от 27 ноември до 21 декември включително се отлагат/отменят.

Можете да презаверите билетите си за други наши концерти от програмата ни на касата на зала „България“ или да ги върнете в срок до 21.12.2020 на мястото, където сте ги закупили.
Очакваме ви на 25 декември от 11:00 ч. на традиционното ни Коледно матине под диригентството на маестро Найден Тодоров.

Благодарим за проявеното разбиране!

Заповед РД-01-677/ 25.11.2020

т. 7. Преустановява се провеждането на всички културни и развлекателни мероприятия (кина, музеи, галерии, сценични прояви, концерти, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство и други). Изключение се допуска по отношение на театрите, при заетост на местата до 30 % от общия им капацитет, спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 м. и задължително поставяне на защитни маски за лице. 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Готови ли сте за диво приключение?

Пътувайте през гори и морета с Маестро Маус и неговите музикални приятели! Ще срещнете голям син кит и бързи гепарди, мънички бръмбари и грациозни лебеди. И всеки има специална тайна за споделяне.

По пътя може да забележите изненадите, които Маестро Маус е оставил за вас – скрита бръмчаща пчела, разбърквани букви, които изписват улики и дори кодирано съобщение, което трябва да разшифровате!

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Какво търсиш днес?