Сара Брайтмън – HYMN

За събитието

Сара Брайтман включи България в своето световно турне “HYMN: Sarah Brightman In Concert”. Турнето започна през 2018 г., а певицата ще изнесе над 125 концерта на пет континента. Концертът на Сара Брайтман у нас ще бъде на 20 октомври 2019 г. в Зала 1 на НДК в София.

Заглавието на турнето идва от името на петнадесетия й студиен албум – “HYMN”. Мистичното и извисено звучене на новия албум е подчертано с едноименната песен – написана от английската прогресив рок банда “Barclay James Harvest”. В албума присъстват песни и на други модерни композитори като Eric Whitacre (“Fly To Paradise”), японската суперзвезда, музикант и композитор Yoshiki (“Miracle”), и немския DJ Paul Kalkbrenner (“Sky and Sand”). Включена е и нова интерпретация на култовия дует на Брайтман с Андреа Бочели “Time To Say Goodbye” с нов текст, който самата тя е написала, за първи път изпят на английски.

Сара Брайтман е известна със своя диапазон от три октави. Тя има над 30 милиона продажби по целия свят и е носител на повече от 180 златни и платинени награди в над 40 държави. Тя е известна и с запомнящото се участие във “Фантомът на операта”, а дуетът й с Бочели „Time To Say Goodbye” се превръща в международен успех. Партньори на сцената ще ѝ бъдат СОфийската филхармония и певци от Националния филхармоничен хор.

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Предстоящи събития на Национален филхармоничен хорКакво търсиш днес?