Големите симфонии II

Яна Дешкова и Найден Тодоров

За събитието

Романтичният XX век, представен от Софийската филхармония, Музикантът на годината маестро Найден Тодоров и Яна Дешкова – цигулка

Цигуларката Яна Дешкова е сред родните таланти, получили най-голямо признание в света. Концертмайстор на Симфоничния оркестър в Олбор, Дания. Нейната звезда изгрява още на 20 години и днес тя може да се похвали, че е била солист на оркестрите на Българското национално радио, Камерен ансамбъл “Софийски солисти”, Bacau Symphony, Kamerata Hungarica – Marl, Bergisches Symphony Orchester, Камерен оркестър Манхайм, оркестър “Симфониета” при БНР, филхармониите в Плевен, Русе, Враца, Шумен и др. Има записи в Българско национално радио, RAI 3, Класик ФМ радио и Hessische Rundfunk-Frankfurt.

Билети на касата на Зала „България”, както и чрез: TicketsBG.com, Eventim.bg, ePay-GO и техните партньори. Билети с отстъпка за учащи и пенсионери.

Събитието е част от Международния фестивал „Софийски музикални седмици“. Съорганизатори на фестивала: Министерство на културата и Столична община.
Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2019 г.

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Какво търсиш днес?