Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска

Дата

23.06.2018

Час

Програма

За събитието

На 23-ти юни ще имаме удоволствието отново да изживеем магията на мюзикъла със спектакъла на Люси Дяковска и Плевенска филхармония „Вечер на мюзикъла“. Този път в музикалното пътешествие ще се включи и Национален филхармоничен хор.

След огромния успех на двете изминали турнета и над 15 000 зрители, тази година проектът се завръща ексклузивно на сцената на майката на концертните зали в страната – Зала „България“. Двучасова програма, изпълнена с най-доброто от световния мюзикъл, цветна и магична, отвеждаща публиката в света на „Котките”, „Цар Лъв”, „Мулен Руж”, „Уестсайдска история”, „Клетниците“, „Исус Христос Суперстар“, „Коса”, „Кабаре” и „Чикаго“.

„Вечер на мюзикъла“ включва още компилация от песни на легендарната рок група Queen и популярни пиеси от Джордж Гершуин, чието произведение Summertime ще звучи за първи път като част от мюзикъла в зала „България“. We will rock you ще ехти по-вълшебно отвсякога, а главните виновници за цялото вълшебство ще са Люси, диригентът Левон Манукян, авторът на аранжиментите Георги Милтиядов и невероятните музиканти от Плевенска филхармония.

Разбира се, Люси отново ще изненада, както с нещо ново, неустоимо и нечувано до този момент, така и с гост-музиканти, поканени специално за ексклузивния спектакъл.

На сцената до певицата ще се качат Преслава Пейчева, Vesselin Eko Vesselinov и Михаил Йосифов. Преслава ще ни омагьоса с песента на Ищар Horchat Hai Caliptus, а изключителните виртуози Михаил (тромпет) и Еко (контрабас) ще допринесат за невероятното изживяване.

Каня ви да преживеем заедно историите, които ще ви разкажа и емоцията, с която ще пътуваме във времето с изкуството наречено мюзикъл!

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Предстоящи събития на Национален филхармоничен хорКакво търсиш днес?