Големите симфонии II

Яна Дешкова и Найден Тодоров

Снимка на зала "България"
Conductor


Nayden Todorov

Солист/и


Дата

20.06.2019

Час

Програма
За събитието

Романтичният XX век, представен от Софийската филхармония, Музикантът на годината маестро Найден Тодоров и Яна Дешкова – цигулка

Цигуларката Яна Дешкова е сред родните таланти, получили най-голямо признание в света. Концертмайстор на Симфоничния оркестър в Олбор, Дания. Нейната звезда изгрява още на 20 години и днес тя може да се похвали, че е била солист на оркестрите на Българското национално радио, Камерен ансамбъл “Софийски солисти”, Bacau Symphony, Kamerata Hungarica – Marl, Bergisches Symphony Orchester, Камерен оркестър Манхайм, оркестър “Симфониета” при БНР, филхармониите в Плевен, Русе, Враца, Шумен и др. Има записи в Българско национално радио, RAI 3, Класик ФМ радио и Hessische Rundfunk-Frankfurt.

Билети на касата на Зала „България”, както и чрез: TicketsBG.com, Eventim.bg, ePay-GO и техните партньори. Билети с отстъпка за учащи и пенсионери.

Събитието е част от Международния фестивал “Софийски музикални седмици”. Съорганизатори на фестивала: Министерство на културата и Столична община.
Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2019 г.

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Gallery


Какво търсиш днес?

Search in our website...