Софийска филхармония за втора поредна година гостува на двореца Врана, за да задържи лятото още малко… с музика

Какво е общото между изключителния бароков мандолинист Алон Сариел, омагьосващия глас на Камелия Тодорова и виртуозното виолончело на Атанас Кръстев?

А между бароковото изящество, негата на джаза и дълбокото вълнение от безсмъртните творби на великите класически композитори?

Разбира се – Софийската филхармония, вековната гора на Дворец „Врана” и късното лято на 11, 12 и 13 септември.

Цикълът от три концерта „Сподели музиката в Двореца „Врана”, организиран от Столична община и Софийската филхармония е нашият предсезонен подарък-бижу за публика от  истински ценители на всяка възраст и с всякакви вкусове!

В Парка на дворец „Врана” в три поредни вечери ще имате възможността да се докоснете до музиката, която е носила и носи радост и красота на хората в различни епохи, поднесена за вас от великолепни изпълнители!

Резервации през сайта на Софийската филхармония от 20-ти август и продажба на касата в зала „България” от 25 август

Пълната програма и резервация на билети ТУК

В случай, че на 11 септември (петък) концертът отпадне поради лошо време, той ще се състои на 12 септември (събота) от 12 ч. в зала „България”
В случай, че на 12 септември (събота) концертът отпадне поради лошо време, той ще се състои на 13 септември (неделя)  от 12 ч. в зала „България”
В случай, че на 13 септември (неделя) концертът отпадне поради лошо време, той ще се състои на 14 септември (понеделник) от 19 ч. в зала „България”

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Какво търсиш днес?