На вниманието на публиката

Уважаема публика,

Заради пандемията и въведеното извънредно положение в страната всички концерти на Софийската филхармония и нейните камерни състави от 8 март до 2 юли 2020 бяха отменени.

Концертът със солист и диригент Шломо Минц е с нова дата – 11 октомври 2020 г. Закупените до момента билети важат без презаверка.

За всички отпаднали концерти предлагаме няколко възможности за компенсация:

–         Издаване на ваучери, които могат да бъдат заменени за концерти на Софийската филхармония от летния и есенния полусезони на 2020 г., както и за зимния полусезон на 2021 г. Стойността на новоизбраните билети не може да бъде по-малка от вече закупените. При избор на билети с по-висока цена се доплаща само разликата в стойността им.

Ваучери се издават от 26.05.2020 г. до 30.09.2020 г. Тяхната валидност е до 31 декември 2020 г.

Ваучери се издават само на касата на Софийската филхармония в зала „България“.

–         Презаверяване на билетите за концерт по избор от летния и есенния полусезони на 2020 г. Презаверката се извършва на Билетната каса срещу предоставен билет с ненарушена цялост и касов бон. Стойността на новоизбрания билет не може да бъде по-малка от вече закупения. При избор на билет с по-висока цена, се заплаща само разликата в стойността.

–         Възстановяване на пълната сума от закупените билети.

За билети, закупени от Билетната каса възстановяването става на касата срещу представен билет с ненарушена цялост и касов бон към него.

  • Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Ивентим БГ, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
  • !Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.
  • В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ възстановяването на сумите става:
  • с кредитна карта – трябва да се изпратят на следния адрес – Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
  •  с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.
  • В случай, че сте закупили билети от Ипейго възстановяването на сумите става на касата на зала България.

Касата на Софийската филхармония в зала “България“ ще работи от 26 май 2020 г. (вкл. събота и неделя) с нормално работно време с  почивки от 10 мин на всеки кръгъл час за дезинфекция.

В билетните каси се допускат до 2 човека, при спазване на въведените задължителни противоепидемични мерки за закрити пространства и дистанция.

Маските на територията на Концертен комплекс „България“ са задължителни.

Ще бъде осигурено еднопосочно движение през билетните каси с маркиран маршрут на влизане и излизане.

На достъпно място в билетните каси да бъде поставен дезинфектант за влизащите в помещението външни лица.

Оставаме на разположение и на:

office@sofiaphilharmonic.com и на телефони +359 2 988 31 95 – администрация и +359 2 987 76 56 – билетна каса.

Очаквайте програмата на летния сезон на Софийската филхармония на сайта ни https://sofiaphilharmonic.com/

и във Фейсбук https://www.facebook.com/sofiaphilharmonic

Благодарим Ви за търпението! 

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Какво търсиш днес?