Гостуващи изпълнители 2019-01-24T17:04:44+00:00

  Мария Радоева

  Солист

  Франсоа Салк

  Солист

  Урош Лайовиц

  Диригент

  Зефира Вълова

  Солист

  Адриан Прабава

  Диригент

  Симон Портър

  Солист

  Анри Дьомаркет

  Солист

  Стефан де Мей

  Солист

  Милен Божков

  Солист

  Доротея Доротеева

  Солист

  Хайме Мартин

  Диригент

  Адриен Перюшон

  Диригент