Гостуващи изпълнители 2019-01-24T17:04:44+00:00

  Евгения Ралчева

  Солист

  Евгени Божанов

  Солист

  Ева Линд

  Солист

  Драгомир Йосифов

  Диригент

  Дмитрий Маслеев

  Солист

  Дино Имери

  Солист

  Димитър Московски

  Солист

  Джузепе Андалоро

  Солист

  Валентина Куцарова

  Солист

  Валентин Геров

  Солист

  Борис Бровцин

  Солист

  Золтан Бойки

  Солист